Merenrantasauna
Saunan oleskelutila
Pikkulöylyn oleskelutila
Rantasauna
Calliolan saunatilat
Kahvit kodalla

Sauna-, terassi- ja kotatarjoilut

 

Sauna on tärkeä osa suomalaista hyvinvointikulttuuria ja rentoutumista. Calliolan neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen tarjoavat unohtumattomia elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme. Saunatiloissamme on säilytetty vahva yhteys luontoon. Saunoillamme virkistäydytään ja viihdytään. Saunatilat ovat aivan veden tuntumassa. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunoille on mahdollista tilata erilaisia ruokatarjoiluja saunamenun mukaan. Saunatilat  ja ruokatarjoilut illanviettoihin tulee varata ennakkoon.

Calliolan tunnelmallinen kota sijaitsee meren äärellä, luonnon helmassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kota on oiva paikka tuulettaa ajatuksia nokipannukahvin kera kokouspäivän ohessa. Kotaretki on mainio tilaisuus ottaa irtiotto kokouspäivän päätteeksi, nauttia kota-illallisesta ja tuntea ripaus saaristolaiselämää.

Kahvit kodalla

Pieni happihyppely virkistää mieltä ja antaa lisäpotkua päivän työhön. Perinteiset nokipannukahvit lisukkeineen nautitaan kodan lämmössä, jonne ryhmä kävelee noin 15 minuutissa. Kahvihetki kodalla soveltuu 10–50 hengen ryhmälle. Ohjelman kesto noin 1–1,5 h, riippuen ryhmän koosta.

Illallinen kodalla

Nauti herkullinen kotaillallinen tunnelmallisessa ympäristössä nuotion äärellä. Illallinen kodalla soveltuu 10–20 hengen ryhmälle. Ohjelman kesto noin 2–3 h, riippuen ryhmän koosta.

Kota on Calliolan anniskelualuetta. Illallisen aikana voit nauttia myös viineistä tai erikoisoluista. 

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png