Illallinen kauden raaka-aineista
Lähiruokaa paikallisilta tuottajilta
Lähiruokakeittiö
Tilausravintola Snappertunassa
Illalliset yritystilaisuuksiin

SUOMALAINEN LÄHIRUOKA

RAVINTOLA CALLIOLA

Lautasella parhaat luonnon maut 

 

Calliolan ruoka- ja makumaailma muodostuu vuodenaikojen ja luonnonantimien mukaan. Huippuammattilaisten suunnittelemat menut koostuvat luonnon ja paikallisten tuottajien raaka-aineista. Ne valmistetaan ilman välikäsiä, aina tuoreina, suoraan asiakkaan lautaselle.

Riista ja sienet tulevat ympäröivistä metsistä, kalat nousevat lähivesiltä ja leivät leivomme raaseporilaisista jauhoista. Bovikin kuuluisa luomulammastila Snappertunassa on hovitoimittajamme. Jopa hunaja saadaan ihan naapurista.

Hyvät suhteet paikallisiin ja lähialueiden pientuottajiin takaavat raaka-aineiden korkean laadun. Calliolan ruokalista kootaan sesongin tuotteita hyödyntäen. Menu on oikeastaan raamit, jonka sisältö vaihtelee päivittäin. Jos verkkoon on aamulla tarttunut ahvenia, ne päätyvät keittiön kautta lounaspöytään. Asiakas voi ravintolavarausta tehdessään valita pääraaka-aineen, ja se toteutetaan saatavilla olevien lisukkeiden kera. 

Lähiruoka ja aito maku yhdistettynä innovatiiviseen toteutukseen onkin Calliolan keittiön kivijalka. Ennen puhuttiin kotiruoasta, nyt lähi- tai sesonkiruoasta. Kyse on periaatteessa ihan samasta asiasta. Calliolan listoilla nähdään usein myös riistaa. Mikäli omaan lähipiiriin ei kuulu metsästäjää, mahdollisuutta tuoreen riistan ja eettisen ruoan syömiseen ei yleensä juuri ole. 

Palvelemme kokous- ja hääjuhlien ohella myös yksityisasiakkaita (min. 8 hengen ryhmiä) ennakkovarauksesta.

Ravintola Calliolaan voit tehdä pöytävarauksen puhelimitse 0201 600 888 tai 019 234 601.

ILLALLINEN, MAKUELÄMYKSET JA TUNNELMAT

1/2
PURJE  RAVINTOLASALI 52 henkeä

Purje on valoisa ja avara ravintolasali 52-hengelle. Purjeen edestä aukeavalla terassilla voi aurinkoisina päivinä ja kesäiltoina nauttia lounaista ja illallisista luonnon helmassa.

IDYLLI – RAVINTOLASALI 24 henkeä

IIdylli on kodikas ja tunnelmallinen ravintolatila Calliolan päärakennuksessa. Tila soveltuu 24 hengen illanviettoihin. Idyllissä voit aistia vanhan ajan saaristolaishistoriaa ja nauttia hyvästä ruuasta hyvässä seurassa.

1/2

1/3
VENEVAJA – ILLALLISET 40 henkeä, meren äärellä

Venavaja on tunnelmallinen paikka meren rannalla, 40 hengen ryhmälle sopiva sali terasseineen on yksi suosituimmista illallistiloista ja ehdoton rapujuhlien pitopaikka. Meren ja luonnon läheisyys sekä tilan huikea takka luovat tunnelman, jonka voit kokea vain Calliolassa. Kesällä juhlista voi nauttia 30-paikkaisella terassilla, joka aukeaa salin jatkoksi meren päälle.

KIRJASTO – ILLALLISET 28 henkeä

Kirjaston tunnelmassa voit herkutella parinkymmenen ystäväsi kanssa. Tämä viihtyisä sali, jossa on myös biljardipöytä, soveltuu niin rauhallisiin kuin menevämpiinkin illallisiin.

1/2

1/2
VILLA CALLIOLA  ILLALLISET 20 henkeä

Villa Calliola on kaunis ja tunnelmallinen kartanorakennus, jossa voit järjestää unelmiesi illallisen. Saaristolaishenkiseen saliin voidaan kattaa illallinen ja lounas 20 hengelle.

IDEACALLIO  JUHLAILLALLISET 50–130 henkeä

Suurten juhlien ja illallisten upea, avara ja tunnelmallinen sali 50-130 hengelle.  IdeaCallio voidaan sisustaa tilaisuuksien teeman mukaisesti häihin, merkkipäiviin tai yritysjuhliin. 

1/4
Tarjoilua sauna- ja kotatiloihin

1/7
SAUNA- JA KOTATARJOILUT 10–50 henkeä

Saunoille on mahdollista tilata erilaisia ruokatarjoiluja saunamenun mukaan. Saunatilat  ja ruokatarjoilut illanviettoihin tulee varata ennakkoon.

Calliolan tunnelmallinen kota sijaitsee meren äärellä, luonnon helmassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kota on oiva paikka tuulettaa ajatuksia nokipannukahvin kera kokouspäivän ohessa. Kotaretki on mainio tilaisuus ottaa irtiotto kokouspäivän päätteeksi, nauttia kota-illallisesta ja tuntea ripaus saaristolaiselämää.

Kahvit kodalla

Pieni happihyppely virkistää mieltä ja antaa lisäpotkua päivän työhön. Perinteiset nokipannukahvit lisukkeineen nautitaan kodan lämmössä, jonne ryhmä kävelee noin 15 minuutissa. Kahvihetki kodalla soveltuu 10–50 hengen ryhmälle. Ohjelman kesto noin 1–1,5 h, riippuen ryhmän koosta.

Illallinen kodalla

Nauti herkullinen kotaillallinen tunnelmallisessa ympäristössä nuotion äärellä. Illallinen kodalla soveltuu 10–20 hengen ryhmälle. Ohjelman kesto noin 2–3 h, riippuen ryhmän koosta.

Kota on Calliolan anniskelualuetta. Illallisen aikana voit nauttia myös viineistä tai erikoisoluista. 

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png