zoom out zoom in
Fin
Eng
Swe


Ravintolat

Ravintolatilojemme tunnelmallisessa ilmapiirissä pääset kokemaan makumatkan Calliolan ruokamaailmaan. Tilausravintolassamme nautit kausittaisista herkuista erilaisissa tunnelmallisissa ravintolamiljöissä, aina makusi mukaan. Saat nauttia keittiömme ammattitaidolla valmistamia herkkuja paikallisten tuottajien raaka-aineista. Kokkiemme inspiraation lähteinä ovat vuodenajat, luonto ja saariston tarinat.
Tilausravintolassamme nautit makuelämyksistä aina tilanteeseen ja teemaan soveltuen, aina intiimimmistä illanvietoista iloisiin rapujuhliin. Calliolan luonnosta ja merestä tunnelmansa ammentavat tilausravintolat ovat vuodesta toiseen eräitä kysytyimpiä juhlapaikkoja.


Purje on valoisa ja avara ravintolasali 46-hengelle. Purjeen edestä aukeavalla terassilla voi kesäisin nauttia lounaista ja illallisista luonnon helmassa.

Idylli on erinomainen vaihtoehto noin 20 hengen illanviettoihin. Salissa voit aistia tilan saaristolaishistoriaa. Ketkä ovat aikaisemmin nauttineen illallisia Idyllissä? Siitä kuulet lisää Calliolassa.

Kirjaston tunnelmassa voit herkutella parinkymmenen ystäväsi kanssa. Tämä viihtyisä Sali, jossa on myös biljardipöytä, soveltuu niin rauhallisiin kuin menevämpiinkin illallisiin.

Venevaja-rakennus on tunnelmallinen paikka merenrannalla. 36 hengen ryhmälle sopiva sali terasseineen on yksi suosituimmista illallistiloista ja ehdoton rapujuhlien pitopaikka. Meren ja luonnon läheisyys sekä tilan huikea takka luovat tunnelman, jonka voit kokea vain Calliolassa. Kesällä juhlista voi nauttia 20-paikkaisella terassilla, joka aukeaa salin jatkoksi meren päälle.


Kuva annoksesta
Raaka-aineet

Keittiömestarimme suunnittelee yksityiskohtaisesti jokaiseen sesonkiin sopivat menut. Inspiraation lähteinä ruoka-kokonaisuuksissa ovat vuodenajat ja saariston makuelämykset. Ammattitaidolla ja huolella valmistetuissa herkuissa juomasuosituksineen on käytetty paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Ryhmät valitsevat menut ennakkoon.

Tutustu herkullisiin lähiruokamenuihimme ja viinilistaan -   Calliolan lähiruokamenut & Calliolan viinilista. 

kattaus2
XL0X1768

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Calliolan makumatkasta! Matka alkaa herkullisella tervetulokahvilla tilaisuutesi aluksi. Lounaalla nautitaan maukkaasta lähiruuasta, josta saadaan lisävoimia päivään. Iltapäivällä keittiömme makea tervehdys herättelee mukavasti kohti iltaa. Illan hämärtyessä tarjoamme suussa sulavan illallisen viineineen. Seuraavana aamuna makumatka jatkuu taas raikkaalla aamiaisella.


Skumpat

Illallisen yhteydessä voit nauttia Calliolaan huolella valittuja erinomaisia viinejä. Viinivalikoimamme sisältää eurooppalaisia ja uuden maailman viinejä, jotka on valittu erityisesti sopimaan menuihimme.

Henkilökuntamme kertoo mielellään viineistä sekä auttaa tilaisuuteen sopivien juomien valinnassa. Illallisviinit suositellaan valittavaksi etukäteen. Calliolan alueella on A-oikeudet.


Bovikin luomutila

Raaseporilaisella luomutilalla Ülle ja Sebastian Nurmi kasvattavat suomenlammasta ja itäsuomenkarjaa eli kyyttöä. Suomenlammas on elinvoimainen, pohjoiseen ilmastoon hyvin sopeutunut kantarotu. Tällä hetkellä tilalla on 250 uuhta, kymmenkunta pässiä ja enimmillään 500 karitsaa. Suomenlampaan liha on vähärasvaista ja erittäin maukasta. Luonnostaankin hyvän maun viimeistelee puhdas, monipuolinen ravinto. Bovikin luomulampaanliha valittiin Suomen parhaaksi raaka-aineeksi vuonna 2004.

Bovikin luomutilan tuotevalikoimaan kuuluu sesongin mukaan mm. lampaan- ja kyytönlihaa, erilaisia makkaroita, lampaanvillasta tehtyjä villapaitoja ja -sukkia sekä turkismattoja. Henkilökuntamme on kuvissamme pukeutunut Bovikin näyttävän pehmeisiin villapuseroihin.

Bovikin lampaat ovat useasti Calliolassa maisemanhoitotöissä. Suomenlampaat ovat kyyttöjen lisäksi parhaimpia maisemanhoitajia sekä ekologisesti että työnjäljen perusteella.

West Chark

Herkullisia lihatuotteita tarjoava perheyritys West Chark Oy toimii Leila ja Jan Westmanin johdolla Pohjan kunnassa. Yritys tarjoaa monipuolisen valikoiman muun muassa vartaita, fileitä, pihvejä ja riistatuotteita vaativaan makuun. Tuotteet ovat pääsääntöisesti suomalaisia raakatuotteita, esimerkiksi riistaliha on lähiympäristön metsästäjiltä hankittua. Biisonin, Highlandin ja lampaanliha tulevat West Charkin käsittelyyn Karjalohjalta, jossa karja elää lähes luonnonmukaisesti. West Charkin Kevätgrilleri valittiin vuoden 2009 parhaaksi makkaraksi.

Reilu kauppa

Calliolan vieraille on tarjottu Reilun kaupan kahvia sekä teetä vuodesta 2008 lähtien. Kahvia kuluukin tilaisuuksissa paljon, ja haluamme tarjota asiakkaillemme eettisesti tuotetun vaihtoehdon. Käyttämällä Reilun kaupan sertifiointimerkillä varustettua kahvia vaikutamme kahvinviljelijöiden elämään ja positiiviseen tulevaisuuteen sekä parannamme ympäristön tilaa kahvinviljelymaissa.

Muita yhteistyökumppaneitamme

Mellangård Honung sijaitsee maatilalla Svedjan kylässä Tenhulassa. Calliolan käyttämät hunajatuotteet tulevat tältä mehiläisfarmilta, ja niitä voi hankkia myös kotiin vietäväksi!


Calliolan puurakenteinen tunnelmallinen kota sijaitsee meren äärellä, luonnon ympäröimänä, mutta vain kiven heiton päässä kokoustiloistamme. Kota on oiva paikka tuulettaa ajatuksia nokipannukahvin kera kokouspäivän ohessa. Kotaretki on myös mainio tilaisuus ottaa irtiotto raskaan kokouspäivän päätteeksi, nauttia illallisesta kodalla ja tuntea ripaus saaristolaiselämää.

Kahvit kodalla

Pieni happihyppely virkistää mieltä ja antaa lisäpotkua päivän työhön. Perinteiset nokipannukahvit lisukkeineen nautitaan kodan lämmössä, jonne ryhmä kävelee noin 15 minuutissa. Kahvihetki kodalla soveltuu 10–50 hengen ryhmälle. Ohjelman kesto noin 1–1,5 h, riippuen ryhmän koosta.

Illallinen kodalla

Nauti herkullinen kotaillallinen tunnelmallisessa ympäristössä nuotion äärellä.
Illallinen kodalla soveltuu 10–20 hengen ryhmälle. Ohjelman kesto noin 2–3 h, riippuen ryhmän koosta.

Kota on Calliolan anniskelualuetta. Illallisen aikana voit nauttia myös viineistä tai erikoisoluista. Kodalla on mahdollisuus järjestää teemailtoja vaikkapa rosvopaistin tai riistapaellan siivittämänä.

Kysy lisätietoja järjestelyistä myyntipalvelustamme ja ideoidaan yhdessä lisää.Jaa tämä

Kokoukset sekä juhlat meren äärellä. Neljä tilaa pienistä ryhmistä 120 hengen tilaisuuksiin.

Parhaat palvelut yrityksille ja organisaatioille

KIOSKED World Camp - kansainvälisen ryhmän kokemuksia Calliolassa 

Lue lisää

Tunnelmia, tapahtumia, reseptejä ja sydämellistä palvelua saariston sydämessä.

Lisää blogissa

Sulje

eZ Publish | Site by Avenis