zoom out zoom in
Fin
Eng
Swe


Häät ja juhlat

PinkitRuusut_Triple_pieni
IdeaCallio_Triple3

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Calliolassa!

Tunnelmallinen ja persoonallinen Calliola tarjoaa mahdollisuuden ikimuistoisen hääjuhlan järjestämiseen kaikkina vuodenaikoina!

Laajat nurmikentät ja kaunis, vehreä pihapiiri kutsuvat iloisten kesäjuhlien viettoon. Syksyn saapuessa valaisevat kuu ja tähdet pimenevää iltaa, johon lukuisat kynttilät luovat tunnelmaa. Talven tullessa sytytetään tulet takkoihin, ja nautitaan lämpimistä hetkistä merituulen puhaltaessa ulkona. Kevään koittaessa saadaan jälleen nauttia pitenevistä päivistä ja luonnon heräämisestä.

Kaikki Calliolan tilat ovat taidolla ja sydämellä toteutettuja. Jokainen Calliolan tila luo aidon tunnelman niin pieniin kuin suurempiinkin juhlahetkiin. Vaalimme merta, ympäristöä ja vanhoja rakennuksiamme huolella. 

Calliolan rakennukset sijaitsevat pihapiirissä, keskellä kaunista saaristolaismaisemaa, jonne on helppo saapua autolla tai veneellä. Miltä kuulostaisi, jos hääpari saapuisi juhlapaikalle vanhalla autolla, purjeveneellä tai vaikkapa vesitasolla lahdelle laskeutuen? Meillä voi toteuttaa erikoisempiakin haaveita ja taianomaisia tapahtumia!

Hääpäivä on hääparille ainutkertainen ja ikimuistoinen tapahtuma. Me Calliolassa teemme kaikkemme, jotta hääpari saa unelmiensa päivän. Kun järjestät juhlasi Calliolassa, voit itse keskittyä tunnelmasta nauttimiseen - me pidämme huolen kaikesta muusta!

Vihkiminen romanttisessa Raaseporissa

Snappertunan lähiympäristöstä löytyy useita kauniita historiallisia vihkipaikkoja. Vain 15-35 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat muun muassa Snappertunan 1600-luvulla rakennettu puukirkko, Karjaan ja Inkoon 1400-luvun kivikirkot, sekä Tammisaaren upea 1600-luvulta peräisin oleva kivikirkko. Ikimuistoisen vihkitilaisuuden voi järjestää myös Raaseporin linnanraunioilla.

Haluatteko suunnitella vihkiseremonian juuri omanlaiseksenne? Romanttiseen hääseremoniaan on tarjolla monta tunnelmallista paikkaa Calliolan alueella. Miltä kuulostaisi vihkiminen terassilla meren äärellä tai jossakin tunnelmallisista rakennuksistamme? Calliola on aina valmis romanttisille ideoille ja heittäytyy mukaan suunnitelmiinne. 

Häämenut

Calliolassa uskomme vahvasti lähiruokaan. Tueemme luomutuotantoa ja alueen taitavia yrittäjiä. Keittiömestarimme valmistavat ruoat alusta alkaen keittiössämme - raaka-aineista, jotka tuotetaan pääasiassa Raaseporin lähialueella. Herkulliset menumme on suunniteltu moneen makuun, mutta muokkaamme tarjoilun hääparin toiveiden mukaan!

Häämenut 2017

Kattauskuva

Tilat

Suureen juhlaan IdeaCallio
Päätalon Navetan ylisillä on täydellinen paikka viettää jopa 120 hengen ikimuistoisia häitä. Koristeltu kävelysilta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi avaraan ja valoisaan tilaan.

Oli kyse sitten perinteisistä tanssihäistä tai vauhdikkaammista rock- tai bluesjuhlista, voi IdeaCalliossa laittaa jalalla koreasti ruokailun jälkeen.

Tunnelmaa kynttilänvalossa Venevajassa
Venevaja on loistava paikka pienempien hääjuhlien viettämiseen, esimerkiksi illalla kynttilän valossa ja takkatulen loimutessa. Sään salliessa juhlatilasta voi nauttia ulkoilmassa meren päälle rakennetulla terassilla. Tila on myös oiva häiden jatkopaikka, jossa voi rauhassa tsoittaa musiikkia, tanssia ja tarjota pientä yöpalaa.

Haaveiletko intiimistä vihkitilaisuudesta tunnelmallisessa sisätilassa? Venevaja sopii oivallisesti myös siihen tarkoitukseen!

Muut tilat
Pienten, tunnelmallisten tilaisuuksien järjestämiseen sopivat mainiosti myös avara ja valoisa Purje (46 hengelle), sekä idyllinen Kirjasto (35 hengelle).

Hääyö meren rannalla
Rannan tuntumassa sijaitseva villa Saaristo on yksi tunnelmallisimpia tiloja hääyön viettoon. Ensimmäistä aamua avioparina voi juhlistaa aidolla puusaunalla.

Muut majoitustilamme vastaanottavat häävieraat kodikkaasti kutsuen.

Saaristo_triple
Skumppa_triple
Purje_Triple

Muut juhlat

Perheyrittäjinä olemme vuosien varrella saaneet tallentaa muistoihimme unohtumattomia kokemuksia vieraidemme kanssa: merkkipäiviä, kastetilaisuuksia, sukujuhlia, vuosipäiviä, häitä ja kihlajaisia - ja monia muita perheen ja ystävien kesken vietettäviä juhlapäiviä!

Calliolan tilat sopivat kaiken kokoisten juhlien pitopaikaksi ympäri vuoden. Esimerkiksi Venevaja on loistava paikka vaikkapa tunnelmallisten rapujuhlien viettämiseen, kun taas IdeaCallio taas sopii erinomaisesti suurempien, jopa 120 hengen juhlien järjestämiseen. Myös useat muut tilat antavat mahdollisuuden juuri omanlaisen juhlapäivän viettoon.

Päivä on mukava päättää rentouttavassa rantasaunassa, ja yön juhlaväki voi viettää jossakin useista viihtyisistä majoitustiloistamme

Calliolan henkilökunta on paikalla Sinua ja tilaisuuksiasi varten. 

Lisätietoja juhlien ja tapahtumien järjestämisestä antaa myyntipalvelumme.


Jaa tämä

Kokoukset sekä juhlat meren äärellä. Neljä tilaa pienistä ryhmistä 120 hengen tilaisuuksiin.

Parhaat palvelut yrityksille ja organisaatioille

KIOSKED World Camp - kansainvälisen ryhmän kokemuksia Calliolassa 

Lue lisää

Tunnelmia, tapahtumia, reseptejä ja sydämellistä palvelua saariston sydämessä.

Lisää blogissa

Sulje

eZ Publish | Site by Avenis