zoom out zoom in
Fin
Eng
Swe


Palvelut

Onnistuneet tapahtumat muodostuvat rauhallisesta ympäristöstä, toimivista kokoustiloista sekä laadukkaasta ja vieraanvaraisesta palvelusta. Calliolan monipuoliset palvelut takaavat ainutlaatuiset mahdollisuudet järjestää erilaisia tilaisuuksia vuoden ympäri.

Tutustu tarkemmin Calliolan tarjoamiin palveluihin. Kokoustilat, majoitustilat, ravintola- ja saunatilat sekä ohjelmapalvelut löytyvät sivuiltamme tai ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Tarjoamme sopivan kokoiset ja persoonallisesti sisustetut kokoustilat suurempaan ja pienempään kokoustilan tarpeeseen. Kaikki Calliolan kokoustilat on varustettu tämän päivän vaatimuksia vastaavalla kokoustekniikalla. Oli kokoustilan tarpeesi sitten millainen tahansa, kysy ensin ratkaisua meiltä. Autamme Sinua mielellämme!

Katri
Kello
Kokous
Venevaja

Palvelun lähtökohtana asiakas

Palvelumme kehittämisen lähtökohtana on aito ihmisistä välittäminen. Erityisen Calliola-hengen luovat lämminhenkinen henkilökuntamme sekä ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Jokaisen onnistuneen kokouksen taustalla on aina ammattitaitoinen kokoushenkilökunta. Taitava ja iloinen tiimimme luo ikimuistoisia ja tapahtumarikkaita kokemuksia asiakkaillemme, oli kyseessä sitten kokous, virkistystilaisuus tai perhejuhla.


Jaa tämä

Kokoukset sekä juhlat meren äärellä. Neljä tilaa pienistä ryhmistä 120 hengen tilaisuuksiin.

Parhaat palvelut yrityksille ja organisaatioille

KIOSKED World Camp - kansainvälisen ryhmän kokemuksia Calliolassa 

Lue lisää

Meri ja ympäröivä luonto tarjoavat upeat puitteet talvisiin elämyksiin!

Oheisohjelmat yritystapahtumiin

Sulje

eZ Publish | Site by Avenis