MINILOMA

Calliolan merenrantahuvilat ovat yksilöllisesti sisustettuja saaristohuviloita, joissa voi majoittua 7-8 henkilöä kerrallaan. Huvilat ovat täysin varusteltuja ja keittiöstä löytyy kaikki tarvittava, kuten uuni, sähköliesi, jääkaappi, kahvinkeitin ja espressokone. Huviloissa on myös oma terassi. Jokaisen huvilan olohuoneessa on ilmastointi, jonka avulla voi viilentää koko rakennuksen kuumalla säällä. Alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, jonka lisäksi korkealla ja valoisalla parvella on neljä yhden yhden hengen vuodetta. Huviloissa on kaksi tilavaa kylpyhuonetta.

 

Calliolan alueella on neljä rantasaunaa, oma idyllinen pieni venesatama ja loistavat kalastusmahdollisuudet. Alueella on yksityinen hiekkaranta, kanootteja, sulkapallokenttä, jousiammuntarata ja keinut lapsille. Kesällä Calliolan alueella on myös 20 lammasta aidatulla alueella.

 

Kaunis Calliolan saaristolaistila sijaitsee meren äärellä Raaseporissa, Länsi-Uudellamaalla Inkoon ja Tammisaaren välissä. Lähiseudulla on monia mielenkiintoisia retkikohteita kuten Fiskars, Fagervikin ruukki ja kartano sekä Tammisaaren vanha kaupunki.

 

Calliola on rauhallinen, kodinomainen, merellinen ja korkeatasoinen 12 hehtaarin suuruinen entinen kalastajatila. Alueella on useampia erikokoisia majoitustiloja, joten myös pienempiä huoneistoja on vuokrattavissa.

Lue lisää huviloiden vuokrauksesta sekä hinnoista Villadan sivustolta ja tee varaus nyt! Varauksen voi halutessaan tehdä myös puhelimitse 0201 600 888 tai sähköpostitse calliola@calliola.com.

 

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png