Majoitus | Calliola kokous- ja tapahtumahotelli

YÖVY MEREN ÄÄRELLÄ

MAJOITUS

Calliolassa yövytään saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Maksimissaan (sisältäen lisävuoteet) voimme samanaikaisesti majoittaa 80 yöpyjää. Majoituskapasiteettiamme on mahdollista lisätä yhteistyökumppaniemme avulla.

Suosituin tapa Calliolassa on majoittua kahden hengen huoneissa tai 4-8 hengen huviloissa. Majoitustilat ovat avaria, yksilöllisesti sisustettuja ja useimmista on merinäköala. Huviloissa on majoitustilojen lisäksi kylpyhuone tai useampia kylpyhuoneita, oleskelutila sekä ulkoterassi.

Tarjolla on myös yhden hengen huoneita muun muassa Villa Calliolassa ja Majakka-huvilassa.

Huvilat soveltuvat haluttaessa myös pienryhmätyötiloiksi.

Majoitustiloissa on virvokkeita ja muita juomia, pientä purtavaa, TV, radio-/CD-soitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja liinavaatteet. Useimmissa tiloissa on myös kahvin- ja vedenkeittomahdollisuus. Luotsissa on myös avokeittiö ruokailutiloineen. Kaikissa tiloissamme on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Osa sängyistämme on erityisleveitä ja tarjolla on mm. erikorkuisia tyynyjä. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

 

SAARISTOLAISHUVILAT

Ankkuri, Kummeli ja Kompassi

Avaria ja valoisia huviloita, joissa majoitus 6-8 henkilölle alakerran makuuhuoneissa ja yläkerran loft-tilassa, kaksi kylpyhuonetta, pinta-ala 100 m².

 

Loisto

Avara ja valoisa huvila, jossa majoitus 6-7 hengelle alakerran makuuhuoneissa ja yläkerran loft-tilassa. Kolme kylpyhuonetta. Pinta-ala 100 m².

 

Luoto

Viihtyisä saunallinen kaksikerroksinen huvila viidelle hengelle. Kaksi kylpyhuonetta.

Majakka

Viihtyisä ja tunnelmallinen kaksikerroksinen huvila kuudelle hengelle. Kolme yhden hengen huonetta alakerrassa. Kaksi kylpyhuonetta. Olohuoneessa takka. Pinta-ala 80 m².

 

HUONEISTOT

Calliolan huoneistot Skuutti, Vinssi, Luotsi, Poiju ja Reimari sijaitsevat Calliolan korkeimmalla kalliolla. Huoneistoista on merinäköala, paitsi Vinssi jota ympäröi metsämaisema.

Skuutti ja Vinssi

Sympaattiset kahden hengen huoneistot, jotka on mahdollista yhdistää keskenään. Molemmissa huoneistoissa on majoitustilat 1-2 hengelle, kylpyhuone, pinta-ala 20 m².

Luotsi

Tasokas ja tilava huoneisto, jossa on myös mahdollista pitää pieniä kokouksia. Majoitustilat neljälle hengelle, huoneistossa kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Olohuone, kylpyhuone, erillinen wc, keittiö ja ruokailutila 10 hengelle sekä ulkoterassi. Pinta-ala 110 m².

Poiju

Kahden hengen huoneisto, suihku / wc, oleskelutila, pinta-ala 56 m².

Reimari

Kolmen hengen huoneisto, alakerrassa kahden hengen makuuhuone, yläkerrassa loft-tila yhdelle hengelle.  Kaksi kylpyhuonetta. Pinta-ala 70 m².

 

HUONEET 1–2 hh

Villa Calliola BLUE, GREEN, YELLOW ja LILAC ROOM

Kartanomaisen Villa Calliolan toisessa kerroksessa on neljä tilavaa makuuhuonetta. Kolmessa huoneessa on erityisleveät sängyt. 3 x 2 hh sekä 1 x 1hh, osassa huoneista on lisävuodemahdollisuus, erillinen suihku / WC (jaettu)

 

HUONEET AALTO JA LAINE

Saaristolaishenkiset kahden hengen huoneet Päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Huoneet jakavat yhteisen suihku/wc-tilan. Molemmissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus 1-2 hengelle.

 

VILLA SAARISTO – SVIITTI

Calliolan Villa Saaristo idylliseen ja yksilölliseen majoittumiseen. Villa Saaristo on Calliolan vanhimpia rakennuksia ja siihen liittyy lukuisia tarinoita. Sisustus huokuu merihenkisyyttä ja alkuperäinen saaristolaistilan tunnelma välittyy muun muassa ajan patinoimista hirsiseinistä.

Majoitustilat kahdelle hengelle, suihkutila ja puulämmitteinen sauna, erillinen WC, takkahuone, erillinen makuuhuone, pinta-ala 60 m², oma hiekkaranta 

 

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • https://plus.google.com/101683213170
  • Grey Pinterest Icon