Usein kysyttyä | Calliola

USEIN KYSYTTYÄ

Onko Calliola auki asiakkaille koko vuoden?
Kyllä, Calliola toimii vuoden ympäri. Vuodenajat tarjoavat upeita elämyksiä kauden lähiruokamenuissa, oheisohjelmissa sekä vieraitamme ympäröivässä maisemassa.

Pääseekö autolla perille asti?
Kyllä, pihaan saakka pääsee omalla autolla, tilausbussilla tai taksilla. Veneilijöille voimme järjestää ennakkovarauksesta venepaikan. Kuljetukset voidaan järjestää halutessasi luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta. Kysy lisää myyntipalvelustamme

Mistä saan ajo-ohjeet Calliolaan?
Nettisivuiltamme löydät tarkat ajo-ohjeet perille. Ajo-ohjeet löytyvät myös Google Maps -kartalta osoitteella: Rågöntie 315 Snappertuna. Huomioithan, että navigaattorit saattavat ohjata autoilijan pois kunnossapidettävältä päätieltä. Calliolaan on portille asti asfaltoitu tie. Autolla tullessasi vältä poikkeamista sora- tai sivuteille. Calliolaan on matkaa Helsinki-Hanko -tieltä no:51 14,9 km. Calliola-opasteet johdattavat sinut perille. 

Voiko Calliolaan tulla viettämään minilomaa ystävien tai perheen kanssa?
Calliola on erinomainen paikka viettää vapaa-aikaa ruokaillen, saunoen ja yöpyen myös pienemmän seurueen kesken. Juhla- ja hääpaikkana luonnonkaunis Calliola on unohtumaton. Calliola on auki ennakkotilauksesta. Lisäksi Calliolassa järjestetään muun muassa ravintolailtoja ja hyvinvointitapahtumia, jolloin myös yöpyminen onnistuu.  
Myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään kun lähdet suunnittelemaan tilaisuuttasi. 

 

Onko Calliolassa savuttomia majoitustiloja?
Kyllä. Kaikki tilamme ovat savuttomia.

Voiko Calliolaan saapua veneellä esimerkiksi kesäjuhlien yhteydessä?
Kyllä voi, loistava idea! Barösundin veneväylä sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Calliolasta. Laituriimme voi saapua ja kiinnittyä moottori- ja purjeveneellä. Calliolan koordinaatit purjehtijoille sekä kippareille ovat: latitude 57° 90 min ja longitude 45° 10 min. Ilmoitathan ennakkoon tulostasi veneellä, sillä kiinnityspaikkoja on rajoitetusti.

Kuinka saunominen on järjestetty, kun Calliolassa vierailee samaan aikaan toinen ryhmä?
Calliolassa on neljä merenrantasaunaa terasseineen ja rantoineen. Jokaiselle ryhmällemme on aina varattu oma saunavuoro. Miehille ja naisille on omat saunat, pesu- ja pukeutumistilat.

Huomioitteko allergiset henkilöt?
Henkilökuntamme huomioi kaikissa tarjoiluissa ennakkoon ilmoitetut erityistoiveet ja ruoka-aineallergiat. 

Kuka Calliolan omistaa, ja kuuluuko se johonkin ketjuun?
Calliola on Maiju ja Kari Kasasen omistama perheyritys. Calliola ei kuulu ketjuun.

Kari Kasanen on tunnettu liikkeenjohdon konsultti ja vahva vaikuttaja yritysmaailmassa. Hänet tunnetaan myös julkisen sektorin kehittämishankkeiden asiantuntijana. Hän on osakkaana useissa yrityksissä sekä toimii aktiivisesti yrityksien hallituksissa.

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png