KOKOUS- JA TAPAHTUMAHOTELLI CALLIOLA

kun haluat toimintaa tai rentoutumista merellisessä ympäristössä
CALLIOLA

Calliola tarjoaa korkealaatuisia kokous- ja juhlapalveluja suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Persoonalliset tilat palveluineen luovat uniikin kokemuksen meren äärellä Snappertunassa, Raaseporissa.

Calliolan yksilölliset tilat soveltuvat erityisesti silloin, kun halutaan rauhallinen ympäristö yritys- ja yksityistilaisuuksille. Calliola on parhaimmillaan yritysjohdon ja henkilöstön kokous-, koulutus- ja työhyvinvointitapahtumien sekä tunnelmallisten juhlien pitopaikkana.

Majoitustilat ovat rennon saaristolaishenkisiä rantahuviloita ja huoneistoja. Useimmista tiloista on merinäköala. Calliolassa voi majoittua 80 yöpyjää. Yhteistyökumppaneidemme kautta majoituskapasiteettia on mahdollista lisätä.

Upea merenranta-alue ja laaja pihapiiri terasseineen tarjoavat erinomaiset puitteet myös ulkoilmatapahtumille kaikkina vuodenaikoina.

Ilolla ja ammattitaidolla palveleva henkilökuntamme, paljon kiitosta saanut lähiruokakeittiömme ja tasokkaat tilamme saavat kaupungin kiireet unohtumaan. Calliolan inspiroiva maailma on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

 
OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png