Yristystilaisuus
Tapahtumahotelli Calliola

CALLIOLA KOKOUKSET

KOKOUKSET JA YRITYSTAPAHTUMAT

Calliola tarjoaa kokoustilat ja -palvelut kaiken kokoisille ryhmille ja kokouksille. Calliolassa on neljä kokoustilaa: IdeaCallio, Venevaja, Kirjasto ja Villa Calliola. Monipuoliset tilavaihtoehdot antavat mahdollisuuden järjestää koulutuksia ja teematapahtumia oheisohjelmineen vuoden ympäri. Kaikki kokoustilat ovat joustavasti muokattavissa asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti. Jokaisessa tilassa on nykyaikainen kokoustekniikka.
 
Calliola on kokouspaikkana ainutlaatuinen. Me uskomme, että onnistuneen kokouksen kulmakivenä on kokouspaikan miljöö ja tunnelma yhdistyneenä hyvään palveluun sekä ruokaelämykseen. 

1/4
IDEACALLIO, 250 m2, päärakennuksen yläkerta kokoustilana, 40–110 henkeä

Avara ja valoisa, saaristolaiseen henkeen sisustettu, vanhanajan tunnelmaa huokuva sali päärakennuksen toisessa kerroksessa.


Teatteri 130 hlö / Diplomaatti 60 hlö / U-muoto 50 hlö / Ryhmäpöydät (6–8h)

90 hlö.

KIRJASTO, 74 m2, viihtyisä kokoustila, 16–35 henkeä

Lämminhenkinen sali päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kirjasto on joustavasti muokattavissa erilaisiin kokoustarpeisiin, illallisiin ja illanviettoihin. Kirjaston laadukas biljardi-pöytä on vieraiden käytettävissä. Historiapainotteiset tietokirjat ovat myös asiakkaiden lainattavissa tai tietokilpailujen lähteenä.


Teatteri 35 hlö / Diplomaatti 16 hlö / U-muoto 21 hlö / Ryhmäpöydät 25 hlö.

1/2

1/5
VENEVAJA, 90 m2, kokoustila meren äärellä, 14–40 henkeä

Asiakkaiden rakastama ja suosittu merihenkinen tila, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa osittain veden päällä. Tila sopii erinomaisesti sekä vaativiin kokouksiin että tunnelmallisiin illanistujaisiin. Suuri takka on Venevajan sydän, joka luo tunnelmaa erityisesti syys- ja talvi-iltoina. Avara tila jatkuu suoraan isolle terassille ja rantabulevardille. Venevajan vieressä on kolme rantasaunaa. Venevaja on asiakkaiden käytössä ympäri vuoden.


Teatteri 40 hlö / Diplomaatti 16 hlö / U-muoto 20 hlö / Ryhmäpöydät (6h) 36 hlö.

VILLA CALLIOLA, kokoustila kodikkaassa kartanomiljöössä, 8–14 henkeä

Kodinomainen, kartanomainen sali pienille ryhmille ja illallisiin. Upeat takat, rentouttava oleskelutila ja edustuskeittiö tarjoavat mahdollisuudet johtoryhmien ja pienempien ryhmien kokouksiin, kokkikursseihin ja tastingeihin. Sali soveltuu max 14 hengen kokouksiin ja 20 hengen juhlaillallisiin.

1/4

1/4
KOKOUS HUVILASSA

Kuudessa huvilassa (Loisto, Kummeli, Ankkuri, Kompassi, Luotsi, Saaristo) on mahdollista järjestää pieniä kokouksia 4-8 hengelle sekä toteuttaa intensiivisiä ryhmätöitä.

Kokoustilojen varusteet:

 

  • Liikuteltavat fläppi- ja valkotaulut

  • Videotykki ja valkokangas

  • Muistiinpanovälineet

  • Radio/CD-soitin

  • Sopimuksesta: TV / iPod-telakka 

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png