Kesä 2020 Calliolassa

Kesäkaudella 2020 olemme lisänneet palveluitamme yksityisasiakkaille. Varaa majoitus tai miniloma kesähotellistamme ja majoitu merenrantahuviloissamme.

Kaunis Calliolan saaristolaistila sijaitsee meren äärellä Raaseporissa, Länsi-Uudellamaalla Inkoon ja Tammisaaren välissä. Lähiseudulla on monia mielenkiintoisia retkikohteita kuten Fiskars, Fagervikin ruukki ja kartano sekä Tammisaaren vanha kaupunki.

 

Calliola on rauhallinen, kodinomainen, merellinen ja korkeatasoinen 12 hehtaarin suuruinen entinen kalastajatila. Alueella on useampia erikokoisia majoitustiloja, joten myös pienempiä huoneistoja on vuokrattavissa.

 

Calliolan alueella on neljä rantasaunaa, oma idyllinen pieni venesatama ja loistavat kalastusmahdollisuudet. Alueella on yksityinen hiekkaranta, kanoottikeskus, SUP-laudat, sulkapallokenttä, jousiammuntarata ja keinut lapsille. Kesällä Calliolan alueella on myös 20 lammasta aidatulla alueella.

Lue lisää huviloiden vuokrauksesta sekä hinnoista Villadan sivustolta ja tee varaus nyt! Varauksen voi halutessaan tehdä myös puhelimitse 0201 600 888 tai sähköpostitse calliola@calliola.com.

Meiltä voit myös vuokrata kanootin tai sup-laudan käyttöösi.

Hinta:

15 € / 2h

Vuokraan sisältyy liivit ja äyskäri.

Melonta omalla vastuulla.

Vuokrakanooteissa on liivien käyttöpakko.

Vuokraajan täytyy olla uimataitoinen.

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png