HÄÄT JA JUHLAT

Juhlat Calliolassa
Calliolan pihapiiri
Vihkiminen Calliolassa
Hääjuhla IdeaCalliossa
Häät meren äärellä
Hääkattaus IdeaCalliossa
Somisteita IdeaCalliossa
Hääkattauksen koristeita
Häiden jatkot Calliolassa
Häät Venevajalla
Juhlakattaus IdeaCalliossa
Maalaisromanttiset häät
Vihkiminen saaristossa
Hääkakkuja
Hääkoristeita
Hääkattauksen koristeita

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Calliolassa!

Tunnelmallinen ja romanttinen Calliola tarjoaa mahdollisuuden ikimuistoisen hääjuhlan järjestämiseen kaikkina vuodenaikoina.

Calliola kaikilla aisteilla 

 

Laajat nurmikentät ja kaunis, vehreä merellinen pihapiiri kutsuvat iloisten kesäjuhlien viettoon. Syksyn saapuessa valaisevat kuu ja tähdet pimenevää iltaa, johon lukuisat kynttilät luovat tunnelmaa. Talven tullessa sytytetään tulet takkoihin ja nautitaan lämpimistä hetkistä merituulen puhaltaessa ulkona. Kevään koittaessa saadaan jälleen nauttia pitenevistä päivistä ja luonnon heräämisestä.

Calliolan häät ovat erilaisia ja ainutkertaisia kokemuksia. Perjantaina juhlatilat katetaan ja koristellaan. Lauantain täyttää touhu suvun ja ystävien saapuessa. Vihkimisen jälkeen IdeaCallion tunnelmallisessa tilassa syödään, juodaan, nauretaan ja juhlitaan. Venevaja toimii sekä vihkiseremonia- että jatkopaikkana. Hääjuhlan kruunaa sunnuntaina hääparin ja -vieraiden yhteinen aamiainen. 

Calliolan kaikki tilat ovat taidolla ja sydämellä toteutettuja. Jokainen tila luo yksilöllisen ja aidon tunnelman niin pieniin kuin suurempiinkin juhlahetkiin.

Calliolan rakennukset sijaitsevat pihapiirissä, keskellä kaunista saaristolaismaisemaa, jonne on helppo saapua autolla, bussilla tai veneellä. Miltä kuulostaisi, jos hääpari saapuisi juhlapaikalle vanhalla autolla, purjeveneellä tai vaikkapa vesitasolla lahdelle laskeutuen? Meillä voi toteuttaa erikoisempiakin haaveita ja taianomaisia tapahtumia!

Hääpäivä on hääparille ainutkertainen ja ikimuistoinen tapahtuma. Me Calliolassa teemme kaikkemme, jotta hääpari saa unelmiensa päivän. Kun järjestät juhlasi Calliolassa, voit itse keskittyä tunnelmasta nauttimiseen - me pidämme huolen kaikesta muusta!

Vihkiminen romanttisessa Raaseporissa

Snappertunan lähiympäristöstä löytyy useita kauniita historiallisia vihkipaikkoja. Vain 15-35 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat muun muassa Snappertunan 1600-luvulla rakennettu puukirkko, Karjaan ja Inkoon 1400-luvun kivikirkot, sekä Tammisaaren upea 1600-luvulta peräisin oleva kivikirkko. 

Haluatteko suunnitella vihkiseremonian juuri omanlaiseksenne? Romanttiseen hääseremoniaan on tarjolla monta tunnelmallista paikkaa Calliolan pihapiirissä ja meren rannalla. Miltä kuulostaisi vihkiminen terassilla meren äärellä tai jossakin tunnelmallisista rakennuksistamme? Calliola on aina valmis romanttisille hullutuksille ja ideoille. 

Häämenut

Calliolassa uskomme vahvasti lähiruokaan. Vaalimme luomutuotantoa ja alueen taitavia yrittäjiä. Keittiömestarimme valmistavat ruoat alusta alkaen keittiössämme - raaka-aineista, jotka tuotetaan pääasiassa Raaseporin lähialueella. Herkulliset menumme on suunniteltu moneen makuun, mutta muokkaamme tarjoilun hääparin toiveiden mukaan!

JUHLATILAT

Suureen juhlaan IdeaCallio


Päärakennuksen yläkerta on täydellinen paikka viettää jopa 130 hengen ikimuistoisia häitä. Kaunis kävelysilta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi avaraan ja valoisaan tilaan.

Oli kyse sitten perinteisistä tanssihäistä tai vauhdikkaammista rock- tai bluesjuhlista, voi IdeaCalliossa laittaa jalalla koreasti ruokailun jälkeen.

Tunnelmaa kynttilänvalossa Venevajassa


Venevaja on loistava paikka pienempien hääjuhlien viettämiseen - esimerkiksi illalla kynttilän valossa ja takkatulen loimutessa. Juhlatilasta pääsee suoraan ulos nauttimaan maisemasta meren päälle rakennetulle terassille. Tila on myös oiva häiden jatkopaikka, jossa voi rauhassa soittaa musiikkia, tanssia ja tarjota pientä yöpalaa.

Haaveiletko intiimistä vihkitilaisuudesta? Venevaja sopii oivallisesti myös siihen tarkoitukseen!

Muut tilat


Pienten, tunnelmallisten tilaisuuksien järjestämiseen sopivat mainiosti myös avara ja valoisa Purje (52 hengelle) sekä idyllinen Kirjasto (35 hengelle).

Hääyö meren rannalla


Rannan tuntumassa sijaitseva Villa Saaristo sviitti on yksi tunnelmallisimpia huviloita hääyön viettoon. Ensimmäistä aamua avioparina voi juhlistaa samppanjalla omalla privaatilla hiekkarannalla. 

Muut majoitustilamme vastaanottavat häävieraat kodikkaasti kutsuen.

Perhejuhlat

Perheyrittäjinä olemme vuosien varrella saaneet tallentaa muistoihimme unohtumattomia kokemuksia vieraidemme kanssa: merkkipäiviä, kastetilaisuuksia, sukujuhlia, vuosipäiviä, häitä ja kihlajaisia - ja monia muita perheen ja ystävien kesken vietettäviä juhlapäiviä!

Calliolan tilat sopivat kaiken kokoisten juhlien viettoon ympäri vuoden

Esimerkiksi Venevaja on loistava paikka vaikkapa riemukkaiden rapujuhlien viettämiseen, kun taas IdeaCallio sopii erinomaisesti suurempien, jopa 130 hengen juhlien järjestämiseen. Myös useat muut tilat antavat mahdollisuuden juuri omanlaisen juhlapäivän toteuttamiseen.

Calliolan henkilökunta on paikalla Sinua ja tilaisuuksiasi varten. 

Lisätietoja juhlien ja tapahtumien järjestämisestä antaa myyntipalveluumme.

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png