zoom out zoom in
Fin
Eng
Swe


Calliola

Calliola tarjoaa korkealaatuisia kokous- ja virkistyspalveluja sekä juhlapalveluja suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Persoonalliset tilat palveluineen luovat uniikin kokemuksen meren äärellä Snappertunassa, Raaseporissa.

Calliolan yksilölliset tilat soveltuvat erityisesti silloin, kun halutaan rauhallinen ympäristö erilaisille yritystilaisuuksille tai yksityistapahtumille ja juhlille. Calliola on parhaimmillaan tunnelmallisten asiakastilaisuuksien, juhlien tapahtumamarkkinoinnin sekä johdon ja henkilöstön kokous-, koulutus- ja työhyvinvointitapahtumien pitopaikkana.

Majoitustilamme ovat rennon saaristolaishenkisiä rantahuviloita ja huoneistoja. Useimmista tiloista on merinäköala. Tarjoamme myös yhden hengen huoneita. Calliolassa voimme majoittaa noin 70 yöpyjää. Yhteistyökumppaneidemme kautta majoituskapasiteettiamme on mahdollista lisätä.

Upeat merenrantat ja laaja pihapiiri terasseineen tarjoavat erinomaiset puitteet myös ulkoilmatapahtumille vuoden kaikkina aikoina.

Ilolla ja ammattitaidolla palveleva henkilökuntamme, paljon kiitosta saanut lähiruokaa tarjoava keittiömme ja tasokkaat tilamme saavat kaupungin kiireet unohtumaan. Calliolan inspiroiva maailma on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Tutustu kesäiseen Calliolaan ja lähde virtuaalimatkalle merelliseen kokous-, virkistys- ja juhlapaikkaamme! 


Jaa tämä

Calliolassa vietät tunnelmalliset häät tai perhejuhlat - ympäri vuoden.

Lisätietoja juhlista

KIOSKED World Camp - kansainvälisen ryhmän kokemuksia Calliolassa 

Lue lisää

Tunnelmia, tapahtumia, reseptejä ja sydämellistä palvelua saariston sydämessä.

Lisää blogissa

Sulje

eZ Publish | Site by Avenis