AKTIVITEETIT

Hyvinvointitapahtumat ympäri vuoden
Meriretki
Työhyvinvointipäivä
Aktiviteetit merellä
Tiimityöskentelyä
Melontaretki osana kokouspäivää
Ryhmätyöskentelyä
Oheisohjelmaa merellä

Aktiviteetit Calliolan tyyliin 

Calliolassa ymmärretään hyvän olon ja iloisen mielen vaikutus työhyvinvointiin ja yhdessä oloon. Virkistynyt ja hyvinvoiva ihminen luo hyvinvointia ja innostusta ympärilleen.

Oheisohjelmat ja virkistyspäivät ovat kiinteä osa onnistuneita kokouksia ja hyvinvointipäiviä sekä pienempiä ja suurempia tapahtumia Calliolassa. Merellinen ympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet monenlaiselle tekemiselle. Sijaintimme Snappertunassa meren rannalla on jo kokemus sinänsä. Calliolan lähellä sijaitsevat myös monelle veneilijälle tuttu Barösundin väylä ja Elisaari, joka on kaunis retkikohde. Kysy lisää retkistä saaristoon sekä muista kalastus-/veneilyohjelmista.

Yrityksille ohjelmapalvelut tuovat oivan lisän keventää kokouspäiviä. Yksityisasiakkaille yhdessä tekeminen on hauskaa ajanvietettä esimerkiksi illanviettoihin tai juhlahetkiin. Calliolan oheisohjelmatarjontaan sisältyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja pienimuotoisemmista pihapeleistä vaativampiin ohjelmakokonaisuuksiin maalla, merellä ja sisätiloissa. Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa järjestämme muun muassa räätälöityjä melontaretkiä, erilaisia seikkailuohjelmia, ryhmätyöskentelyä kehittäviä tehtäviä ja vauhdikkaampia joukkuekisoja.

Calliolan monipuolisesta oheisohjelmatarjonnasta löydät varmasti omille tilaisuuksillesi parhaat vaihtoehdot. Calliolan henkilökunta ja kokenut palveluverkostomme toteuttavat ohjelmat ammattitaidolla. 
 

Lisätietoja antaa myyntipalvelumme.

YKSITYISILLE

KANOOTTI- JA SUP-LAUTAVUOKRAUS

Meiltä voit vuokrata kanootin tai sup-laudan käyttöösi ja lähteä omatoimisesti retkelle Calliollan lähivesille. 

Hinta:

15 € / 2h

Vuokraan sisältyvät liivit ja mela

Melonta omalla vastuulla.

Vuokrakanooteissa on liivien käyttöpakko.

Vuokraajan täytyy olla uimataitoinen

YRITYKSILLE  JA RYHMILLE

YMPÄRI VUODEN


Toiminnallista oppimista ja tiimityön vahvistamista

Suunnittelemme tarpeiden mukaan erilaisia ryhmätyöskentely- tai johtamistaitoja vaativia ohjelmia. Tehtävät on helppo liittää osaksi koulutuspäivän ohjelmaa tai suunnitella tukemaan koulutusta. Ohjelmat voidaan suorittaa niin maalla kuin merellä, joko muutaman tunnin kestoisena tai koko päivän retkenä. Ohjelma on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Yhteiskokkaus à la Calliola

Tutustu kokkailun maailmaan leikkimielisen kisailun parissa. Calliola-raati palkitsee voittajat kisailun päätteeksi.

Murhamysteeri

Tapahtumat sijoittuvat 1940-luvun Suomeen, Porkkalan paranteesialueelle. Elämme sodan jälkeistä aikaa, ja niin sanottu Porkkalan alue on vuokrattu Neuvostoliitolle. Korkea-arvoisen majurin illanistujaisissa tapahtuu mystinen kuolema. Onko kyseessä murha? Se jää teidän ratkaistavaksenne. Tehtävänä on henkilöprofiilien ja todistajanlausuntojen perusteella ryhmittäin selvittää mysteeri. Tutkimusten edetessä ilmenee uusia todisteita.

Lempeä yin ja yan - joogaa ja rentoutumista

Rentouttava, rauhoittava ja palauttava 90-minuutin joogatunti tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin! Harjoitus vapauttaa jännityksiä hartioiden, lantion ja selkärangan alueella.
Tunti rakentuu hermoston rentouttamisesta ja kehon lämmittelystä, notkistavista ja kehoa lämmittävistä flow liikesarjoista, voimistavista ja vahvistavista asanoista, yin syvävenyttelystä ja loppurentoutuksesta.
Ohjelma sisältää tuntivalmistelut, ohjauksen, materiaalin sekä musiikin. Tunnit sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Kävelyretket kodalle

Kuntoa on mukava kohottaa liikkumalla yhdessä luonnossa hyvässä seurassa. Tutustu ryhmäsi kanssa saariston luontoon. Kävelyretki on mukava päättää kodalle nokipannukahveihin tai herkulliseen illalliseen.

Calliolan karjalapiirakat

Kuka kaulii ohuimmat kuoret? Kuka rypyttää reunat kauneimmin? Opi helposti ja hauskasti karjalanpiirakoiden teon taika. Piirakkakurssin vetäjän johdolla valmistetaan herkullisia karjalanpiirakoita, jotka vievät kielen mennessään.

KESÄ

Kajakkivuokraus

Lähde omatoimisesti retkelle Calliollan lähivesille. 

Kalastusretket

Kalastusretkellä rantaudumme luonnonkauniiseen saareen, jossa pyydystämme kaloja virvelillä ja onkimalla. Saariretki soveltuu myös niille, jotka haluavat vain vaellella kallioilla ja nauttia saaristoluonnosta. Kysy myös venekalastusretkistämme.

Kumilauttasafari

Lautat ovat turvallinen ja hauska tapa tutustua lähisaaristoon. Safarin aikana ryhmä kuulee asiantuntevan oppaan johdolla saariston luonnosta ja elämistä. Lähisaarissa voi nauttia herkullisia eväitä ja luonnon rauhasta. Lautat mahdollistavat monenlaisen ohjelman, esim. aarteenetsinnän tai seikkailuhenkisen kilpailun. Retken pituus ja vaativuus voidaan räätälöidä ryhmän mukaan.

Calliolan eräniksit

Onko ryhmässänne voimaa ja taitoa ratkaista erämaan tuomat haasteet? Osaatteko käyttää ryhmänne voimavaroja oikein? Calliolan eräniksit on hauska ja leikkimielinen erätaitokisa, joka sopii kaikille normaalikuntoisille ja erätaidoista innostuneille. Ohjelmassa mm. tulentekoa, pelastussolmut, ensiapua, herkut luonnossa sekä helppoa suunnistusta. Kisa ei vaadi aiempaa kokemusta ko. taidoista.

Pelastuspulikointia (kevät, syksy)

Syksyn ja kevään hauska ja hyötytaitoja kartuttava ohjelmanumero! Ohjelman aluksi puemme yllemme seikkailun vaatimat pelastuspuvut sekä neopreenihuput ja -hanskat - alle voi halutessaan pukea lämpimän väliasun. Siirrymme rantaan, jossa saamme vielä ohjeet vapaamuotoiseen pulikointiin hyisessä vedessä. Kokeilemme uimista erilaisissa asennoissa. Polskuttelun jälkeen nautimme lämmintä juotavaa, ja pohdimme, miten tulisikaan toimia, jos oikeasti joutuisimme kylmän veden varaan. Lopuksi hyppäämme jälleen veteen ja kokeilemme juuri oppimiamme selviytymiskikkoja. Päätämme vesileikin riemukkaaseen yhdessä tehtävään matouintiin.

TALVI

Lumikenkäretki – Talviseen satumetsään

Jo intiaanit ja eskimot ovat käyttäneet lumikenkiä talvisilla metsästysretkillään. Retken aikana ryhmä pääsee tutustumaan tarvittaviin välineisiin ja niiden käyttöön. Peuranpolkuja seuratessa ryhmä liikkuu vaihtelevissa talvimaisemissa tutustuen lumikenkäilyn nikseihin: kuinka selvitään jyrkästä ylämäestä ja viettävästä alamäestä. Retken aikana voidaan nauttia retkieväistä tai yhdistää siihen erilaisia ongelmanratkaisutehtäviä.

Retkiluistelua jäällä

Retkiluistelu sopii kaikille - sekä aloittelijoille että enemmän kokeneille! Nauti Snappertunan upeista talvimaisemista ja retkiluistelun vapaudesta! Luistelua varten tarvitset tukevat kengät, esimerkiksi vaelluskengät tai tavalliset paksupohjaiset varrelliset talvikengät. Nilkat on oltava tuettu.

Talviolympialaiset

Ryhmä jaetaan joukkueisiin ja huumorilla höystetyt kisat voivat alkaa. Kilpailun lajeina ovat mini-mäkihyppy pikku-ukoilla, kelkkailu neppis-tyyliin, sekä erittäin hauskat tiimi-hiihto ja muodostelma lumikenkäily tai potkukelkkaviesti.

 

OTA YHTEYTTÄ

Calliola – Raaseporissa meren rannalla

Rågöntie 315, 10710 Snappertuna. 

Puh. +358 201 600 888 / tilavaraukset

Puh. +358 400 163 632 / Calliola

calliola@calliola.com

© 2017 Calliola

  • Grey Google Places Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
ToimistoSissit_suosittelee_banneri_valko
BicycleFriendly_Finland_valkoinen.png